sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » , » Dur Durak Bilmeden Org*azm

Dur Durak Bilmeden Org*azm

Dur Durak Bilmeden Org*azm

One Taste’ adlı orga*zmik terapi okullarının kurucusu, sek*solog Nicole Daedone son kitabındaki iddiası ile olay yarattı.
Daedone, müthiş ilgi gören ‘The Art And Craft Of The Female Org*asm’ (Kadın Org*azm Sanatı ve İncelikleri) adlı kitabında, bir kadının dört ay boyunca org*azm halinde yaşayabileceğini öne sürüyor.
43 yaşındaki Daedone, kitabında anlattığı gelişmiş teknikleri uygulayarak ve doğru bir partnerle kadın org*azmının bu seviyeye çıkartılabileceğini belirtiyor.
Erkek giyinik olacak
Normalde bir kadının ortalama org*azm süresi 6 ila 10 saniye arasında sürüyor. Ünlü sek*solog, kitabında tarif ettiği Org*azmik Meditasyon tekniklerini yerine getiren kadınların günlük yaşamın her anında org*azmın keyfini çıkartmaya devam edeceklerini belirtiyor.
Daedone, her gün 45 dakika boyunca org*azmik meditasyon yapan kadınların, erkekler kadar rahat org*azm olacaklarını anlatıyor.
Ancak son yapılan bir araştırmada erkeklerin yüzde 76’sının buna karışılık kadınların sadece yüzde 26’sının son cin*sel ilişkilerinde org*azma ulaştığını söylemesinden rahatsız olmuş.
Daedone, ‘Kadınlar erkekler kadar se*kse düşkün ve org*azm olabilecek yapıya sahipler.’ diyor. Ünlü sek*solog kitabında 4 aylık org*azma ulaşmanın yolunun, önce ışıkları kapatmak ve birbirine dokunarak sevi*şmek olduğunu söylüyor.
İşin ilginci Daedone bu esnada erkeğin tamamen giyinik kadının ise sadece alt kısmının çıplak olmasını tavsiye ediyor.
5 Ekim 2013 Cumartesi | 14:16 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !