sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Bu ülkede erkekler tec*avüzden korkuyor

Bu ülkede erkekler tec*avüzden korkuyor

Bu ülkede erkekler tec*avüzden korkuyor




Zimbabweli erkekler kadınların tec*avüzüne uğrama korkusuyla geceleri tek başına sokağa çıkamıyor. 

Zimbabweli erkekler, tec*avüzler nedeniyle artık tanımadıkları kadınlarla konuşmuyor ve araçlarına binmiyor. 2009'da 3 kadının bagajlarında sp*erm dolu 31 pre*zervatifle yakalanmasıyla başlayan olaylarda erkeklere ci*nsel gücü artırıcı ilaç verildiği saptandı. 
ŞANS VE PARA İNANCI 

Konuyla ilgili bir dosya hazırlayan Fransız haber ajansı AFP'nin görüştüğü Zimbabwe Üniversitesi'nden sosyolog Watch Ruparanganda, "Bu çok kafa karıştırıcı bir durum ancak dini ritüeller için yapıldığını düşünüyoruz. Bu kadınlar yabancı erkeklerin sp*ermlerinin şans, başarı ve para getirdiğine inanıyor" dedi. 

Polis yetkilisi Wayne Bvudzijena ise, "Olaylar genellikle otostop yapan erkeklerin başına geliyor. Toplu taşıma kullanmalarını söylüyoruz. Vakalar gün geçtikçe artıyor. Bugüne dek kaç kişinin tec*avüze uğradığını tam olarak bilmiyoruz" diye konuştu. Zimbabwe'de yaşayan Susan Dhliwayo da olayla ilgili, "Şimdi erkekler kadınlardan korkuyor. Bize 'Sizinle hiçbir yere gitmeyiz çünkü size güvenmiyoruz' diyorlar. Hepsi korku içinde" yorumunu yaptı. Göz yaşartıcı sprey kullanan erkeklerden biri ise, "Tabii ki korkuyoruz. Kadınların arabalarına binmiyoruz. Yaşlı olsalar bile" diyor.,,,
30 Ekim 2013 Çarşamba | 23:32 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !