sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Sırtında tabutla adres aradı

Sırtında tabutla adres aradı

Sırtında tabutla adres aradı



İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen intihar olayına gitmek isteyen cenaze aracının şoförü, elinde telefon sırtında tabut adres aradı.

        
Çiğli ilçesinde gerçekleşen olayda, D.A. (22), bir süre önce ayrıldığı nişanlısıyla telefonla konuştuktan sonra çıktığı 15 katlı binadan atlayarak intihar etti. Genç kızın Kütahya Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda yedek subay eğitimi aldıktan sonra İzmir Gaziemir Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan E.İ. ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Görüşmenin ardından "Nişanlımı çok seviyorum. Anne Baba beni affedin" diye not yazan genç kız intihar etti.

Olay yerinin yerleşim yerlerine uzak olması ve ıssız bir bölgede olması cenaze işleri ekiplerine de zor anlar yaşattı. Büyük bir tarlanın ortasında bulunan binaya ulaşmakta zorlanan cenaze işleri görevlisi, sırtında tabut, elinde telefonla adres aradı.

Sırtındaki tabutla bir sağa bir sola dönen görevli, sıcağın da etkisiyle uzun süre tabutu götüreceği yeri aradı. En sonunda polis ekiplerinin de yardımıyla olay yerine ulaşan görevli rahat bir nefes aldı.
14 Ocak 2014 Salı | 00:30 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !