sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Ronaldinho'ya sponsor mu oluyor?

Ronaldinho'ya sponsor mu oluyor?

Acun ılıcalı, Beşiktaş için Ronaldinho'ya sponsor mu oluyor?



Sosyal Medyayı sallayan iddiaya göre Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ronaldinho'ya Acun Ilıcalı sponsor olacak?

Önceki akşam sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Acun Ilıcalı'nın Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ronaldinho'ya sponsor olacağı haberi bomba etkisi yaratmıştı.

Olayın perde arkası ise ortaya çıktı. Sponsor arayışları içinde olan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk konusunda yardım etmesi için,Acun Ilıcalı'ya haber gönderdiği öğrenildi. Acun Ilıcalı konuyla alakası olmadığını, olayın kamuoyuna yanlış aks ettirildigini bildirdi.

 

Ronaldinho Transferinde Son Durum

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Ronaldinho'nun menajeri Roberto Assis arasındaki görüşme sona erdi.

Assis, "Ahmet Nur Çebi ile görüştük. Yeni bir teklif sundular. Teklifi düşünmek için yarın Brezilya'ya döneceğim" diye konuştu.

"1 HAFTA SÜRE TANINDI"

Assis'in Türkiye'deki ortağı menajer Ayhan Yeşilbaş, transfer konusunda siyah-beyazlı yöneticilerle son görüşmeyi gerçekleştirdiklerini ve tarafların birbirlerine bir hafta süre tanıdığını söyledi.

Transferin gerçekleşme ihtimali olduğu kadar, olumsuz sonuçlanma durumunun da bulunduğunu dile getiren Yeşilbaş, "Assis, bir an önce ülkesine dönüp, Ronaldinho ile görüşmek istedi. İki taraf birbirlerine son tekliflerini verdi. Beşiktaş sponsor arayışlarını sonuçlandırmak, Assis de kardeşiyle son kez görüşmek için bir hafta süre istedi. Transfer kesinlikle gerçekleşir diyemiyoruz ama olma ihtimali yüksek gözüküyor" diye konuştu.
6 Ocak 2014 Pazartesi | 03:10 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !