sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » İşte Ünlü Oyuncunun Bilinmeyenleri

İşte Ünlü Oyuncunun Bilinmeyenleri

İşte Ünlü Oyuncunun Bilinmeyenleri





Türkiye Nejat İşler'i oynadığı bir reklam filmiyle tanıdı. Kısa sürede milyonların gönlüne taht kurdu.

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, tedavisi sürüyor. Ailesi ve hayranları ise umutlu bekleyişlerini sürdürüyor. Peki Nejat işler kimdir? Türkiye onu nasıl tanıdı? Kim keşfetti?

İşte Nejat İşler'in bilinmeyenleri;

Türkiye 28 Şubat 1972 İstanbul doğumlu olan Nejat işler'i bir reklam filmiyle tanıdı. Uzun saçları ve snop tavırlarıyla bir süt reklamında oynayan İşler ilerleyen yıllarda rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı.
Asıl popülerliğini ise Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerde yakaladı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldı. Mustafa Hakkında Her şey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.
2006 yılında 'Çalıntı Gözler', 'Yaşamın Kıyısında' ve 'İki Süper Film Birden', 2007 yılında ise 'Barda' ve 'Yumurta' gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan 'Bıçak Sırtı' adlı televizyon dizisinde rol aldı. 2009 sonbahar yayın döneminde başlayan Kapalıçarşı isimli dizide oynadı. 

2011 yılında 'Kaybedenler Kulübü' adlı filmde başrol oynadı. İşler 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynadığı bütün rollerden farklı olarak sıradışı bir seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırdı. Birçok televizyon eleştirmenin de onayladığı üzere İşler bu rolüyle Erol Taş'tan sonra en çok sevilen 'kötü adam' karakterine imza attı.
22 Ocak 2014 Çarşamba | 11:29 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !