sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Acun'a dev rakip geliyor

Acun'a dev rakip geliyor

Acun'a dev rakip geliyor




Acun Ilıcalı'nın Tv8'i satın aldıktan sonra ortaya koyduğu hedefler, diğer kanalları da harekete geçirdi. Acun'a rakip olacak olan program 'X Factor'ün juri üyeliğini Gülşen, Mazhar Alanson, Mustafa Ceceli ve Hasan Saltık yapacak.

TV8'i satın aldıktan sonra çalışmalarına hız veren Acun Ilıcalı'yı zor bir sezon bekliyor. Kanalın formatını tamamen değiştirecek olan Ilıcalı, yapacağı yeniprogramlarla izleyicinin dikkatini çekmeye çalışacak.

KIYASIYA REKABET

"TV8'i en çok izlenen 3 kanal arasına sokacağım" diyen Acun Ilıcalı, çalışmalarını sürdürürken diğer kanallarda boş durmuyor. Kanal D'nin 2 milyon lira ödüllü 'X Factor' isimli yarışma programıyla Acun'a rakip olacak. Büyük ses getireceği tahmin edilen yarışma programında jüri üyeliklerini Gülşen, Mazhar Alanson, Mustafa Ceceli ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık yapacak.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu da bugünkü yazısında yarışmayla ilgili detayları yazdı.

İşte Eyüboğlu'nun yazısından bir kesit;
Ülkemizde şimdiye kadar birincisine 2 milyon lira para ödülü veren bir yarışma olmadı. O nedenle bir ilk olacak dünyaca ünlü müzik yarışması "X Factor"ün birincisine vereceği para...
Büyük ödülünden ve jüri üyelerinin seçiminden anladığım o ki, "X Factor Türkiye", 2014'te Kanal D'nin en iddialı projelerinden biri... "X Factor"de jüri üyelerinden birinin Gülşen olacağı açıklanmıştı 2013'ün son günlerinde. Medyapım ve Kanal D'nin birkaç gün içinde "X Factor" hakkında kamuoyunu bilgilendireceği basın toplantısında açıklayacağı diğer jüri üyeleri kimler olacak? Benim aldığım istihbarat şu: Mazhar Alanson, Mustafa Ceceli ve Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık "X Factor"de Gülşen'le birlikte jüri üyeliği yapacak diğer isimler...

7 Ocak 2014 Salı | 01:12 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !