sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN OKUL HAYATLARI

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN OKUL HAYATLARI

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN OKUL HAYATLARI




Ekranlarda sıkça gördüğümüz ünlülerin okul hayatlarını biliyor musunuz? Merak edenler için derledik. İşte ünlülerin bilinmeyen okul hayatları.

 

Halit Ergenç, Beşiktaş Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. 1989'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'ne girdi. Ama okuldan ikinci yılında okuldan ayrıldı. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitirdi.

Serenay Sarıkaya, Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun oldu. Plato Film'de oyunculuk eğitimi aldı.

Burak Özçivit Kazım İşmen Lisesi'nden mezun. Sonra da Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde eğitim gördü.

Bergüzar Korel, Yıldız Koleji'ni bitirdi. Sonra da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Beren Saat, TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. Sonra da Başkent Üniversitesi'nde işletme eğitimi almaya başladı. O sırada da kendisine şöhretin kapılarını açan Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı.

Medcezir dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Halkalı Ticaret Meslek Lisesi mezunu. Ulusoy daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, orta öğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladı. 1997'de babası kalp ameliyatı geçirince ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Sonra da İstanbul Kültür Üniversitesi'nde okumaya başladı.

Hazal Kaya liseyi İstanbul İtalyan Lisesi'nde okudu. Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümünde öğrenci.

Berrak Tüzünataç, Koç Özel Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27 Kasım 2013 Çarşamba | 22:31 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !