sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Resimdeki ayrıntı

Resimdeki ayrıntı

Resimdeki ayrıntı


   Amaçları sadece güzel bir fotoğraf çekip albümüne koymak olan bu dalgıçların çektikleri fotoğraf Tina Watson cinayetini aydınlattı.

   Aslında bu resim, denizin derinliğinde işlenen cinayetin gizeminin ardındaki önemli bir ipucu.

   Sağda bulunan cesedin, polisin yeni evlendiği kocası tarafından öldürüldüğüne inandığı ve o sırada kocasıyla balayında bulunan Tina Watson’a ait. Solda ise, dalış eğitimcisinin çaresiz bir şekilde Tina’yı kurtarmak için onun cansız bedenine doğru yüzdüğü görülüyor.

YAKALADIKLARI FOTOĞRAFIN FARKINDA DEĞİLLER
  
   Kimliği bilinmeyen turist ve arkadaşı sualtı kamerasıyla yakaladıkları dramın farkında değildiler.

OLAY YERİ GÖRÜNTÜSÜ YAKALADILAR

    Resme dikkatli baktıktan sonra 26 yaşındaki Bayan Watson’un ölümünü öğrendiler ve muhtemel bir olay yeri görüntüsünü yakaladıklarını fark ettiler.
Gabe Watson ve eşi Tina Watson, Avustralya’da balaylarını yaşamaya gitiler. 10 gün sonra kadın, Townsville şehrinin yakınlarındaki batık gemiye dalış yaptıktan sonra 24 metre derinlikte hayatını kaybetti.
resimdeki-ayrinti-tina-watson-cinayetini-cozdu1

   Sertifikalı dalgıç Bay Watson, suyun yüzeyine çıktığında yardım çağırdı. Karısının güçlü akıntıda zorlukla karşılaştığını ve paniklediğini söyledi.
 

   Polis, onun 2003 yılındaki bu olayla ilgisi olduğundan o zamandan beri kendisin takip ediyor.

   Bay Watson, karısının ölümüyle ilgili henüz suçlu bulunmadı. Watson, Amerika’dan bir video bağlantısıyla Avustralya’nın Townsville şehrinde yürütülen soruşturmaya kanıt sunacak.

   Karısının ölümüne tanık olmasıyla yaşadığı acılardan dolayı seyahat sigortası şirketin binlerce dolarlık tazminat davası açmış.
   Fakat Amerikan polisi sigorta şirketlerini resmi olarak e-posta yoluyla uyarmış ve Watson’ın bir cinayet şüphelisi olduğu belirtilmiş.

   FBI ve Queensland dedektifleri bu yıl Nisan ayında Watson’ın evini bastıklarında, bilgisayarına ve diğer malzemelerine el koymuşlar.

   Karısını neden kurtaramadığıyla ilgili farklı sebepler göstermiş fakat kendisinin sertifikalı bir dalgıç olduğu düşünüldüğünde cevapları çelişkili bulundu.
 

   Polis ayrıca Bay Watson’ın, yardım için suyun yüzüne ”yavaş” bir şekilde çıkması ve ifadesinde diğer dalgıçlarla deniz altında iletişim kurmuş ve hatta bir dalgıcı tuttuğunu ve sarstığını iddia etmiş fakat bu, röportaj yapılan diğer dalgıçlar tarafından doğrulanmamış ve resimde de bunun pek de öyle gözükmediği anlaşılıyor.
 

   Bay Watson tarafından yalanlanan bir iddia da, Watson’ın evliliklerinden günler önce çalışma bundan kendisinin yararlanması Tina’ya sigortası poliçesini değiştirmesini istediği iddia edildi.

   Sorgulamanın 15 gün kadar süreceği ve eğer mahkeme cinayete karar verirse hakkındaki suçlamalar yürütülebilecek.
10 Kasım 2013 Pazar | 04:15 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !