sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Justin Bieber Adam Öldürdü

Justin Bieber Adam Öldürdü

Fotoğrafçıyı Justin Bieber Öldürdü İddiası



Geçtiğimiz yıl Justin Bieber'ı takip ederken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden Chris Guerra'nın annesinden müthiş iddia.

KANADA'lı şarkıcı Justin Bieber'ı takip ederken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden fotoğrafçı Chris Guerra'nın annesi, oğluna çarpan aracın içinde Justin Bieber'ın olabileceğini iddia etti.

Eğer iddialar doğru çıkarsa Justin'inde hapis cezası ile yargılanması gerekecek.

Bieber'in Ferrarisi'ni çekmeye çalışırken öldürülen fotoğrafçı Chris Guerra'nın annesi, oğluna bir değil iki araba çarptığını iddia etti.

İkinci sürücü çarpıp kaçmaktan aranıyor ve TMZ'nin ulaştığı bilgilere göre, çarpıp kaçan sürücünün aracı Bieber'in ekibinin bulunduğu spor araca uyuyor. Justin'de suça karışan bu aracın içindeyse, suça kısmen ortak olacak.

Hayatını kaybeden fotoğrafçı, Justin Bieber'ın içinde olduğunu sandığı beyaz Ferrari'yi görüntülemek için aracından inmiş, beyaz otomobilin tekrar hareket ettiğini gören fotoğrafçı aracına dönmek için yola atladığında bir arabanın altında kalmıştı.


JUSTİN ARABADAYDI İDDİASI

Hemen sonra fotoğrafçıya bir
araba daha çarptı. TMZ'nin video kayıtları ve görgü tanıklarından elde ettiği bilgiye göre Guerra'ya çarpan ikinci araç siyah, Range Rover veya Hummer gibi sportif bir arazi aracıydı.

Guerra'nın annesi arazi aracında Bieber'ın ekibinin olduğuna inanıyor. Guerra, o aracın içinde Justin Bieber'ın da olabileceğini iddia etti.

Anne Guerra, olayın daha ayrıntılı incelenmesini istiyor.


29 Kasım 2013 Cuma | 10:00 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !