sondakika-haberlerim.blogspot.com Haber :
Home » » Aldatılan evli kadın isteği ile şok etti

Aldatılan evli kadın isteği ile şok etti

Aldatılan evli kadın isteği ile şok etti




Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde eve gelen hesap ekstrelerinden işsiz eşinin kredi kartları olduğunu öğrenen bir kadın, aldatıldığını da düşürek Tüketici Koruma Derneği'ne başvurup bankaların uyarılmasını ve eşinin elindeki kredi kartlarının alınmasını istedi. 

Olay Gebze Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşandı. Eve gelen kredi kartı ekstrelerini gören 35 yaşındaki Y.T. adlı kadın, bu ekstrelerin işsiz olan kocası N.T.'ye ait olduğunu görünce şüphelenmeye başladı. Rapor detaylarına bakan kadın, harcamaların lüks bar ve otellerde yapılmış olduğunu tespit edince, eşinin kendisini aldattığını düşündü. Durumu Gebze Tüketiciyi Koruma Derneği'ne bildirerek kocasının işsiz olduğunu ifade eden Y.T., bu kredi kartlarının eşi N.T.'ye verilmemesi gerektiğini söyledi. 

BİRŞEY YAPAMAYIZ, İSTERSENİZ KONUŞURUZ 

Kocasına verilen kredi kartların geri alınmasını isteyen Y.T., Tüketiciyi Koruma Derneği'nden banka şubeleriyle gerekli yazışmaların yapılmasını istedi. 14 yıllık eşi N.T.'yi çok sevdiğini ısrarla söyleyen Y.T.'nin bu başvurusuna dernek yetkilileri, "Bu duruma yasal yollardan herhangi bir müdahalede bulunamayız. Ama eşinizi alıp buraya gelirseniz, onunla konuşuruz" yanıtını verdi. 
7 Kasım 2013 Perşembe | 21:29 | Sosyal Paylasim: :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !